Ontdek de grote waarde van de gepersonaliseerde haarbehandeling

Ieder mens is anders en ook met betrekking tot de verzorging van het haar heeft iedereen eigen behoeften. Ieder haar vraagt een andere behandeling. Deze moet met zorg worden afgestemd op jouw smaak en wensen in combinatie met de persoonlijke behoeften om het haar in optimale conditie te brengen en te houden. Ontdek bij ons de grote waarde van een gepersonaliseerde haarbehandeling. Maak kennis met mixology.

Hoewel veel salons en TV reclames anders beweren, zal een standaard haarbehandeling nooit het optimale resultaat geven. Dit komt omdat géén mens hetzelfde is. Dit zul je zeker merken als je onze experience salon bezoekt. Onze haircare experts nemen graag de tijd voor je om te kijken wat jouw specifieke behoeftes zijn. We laten zien dat Mixology de nieuwste norm van een gepersonaliseerde behandeling is.

Mixology, de kunst en wetenschap van een gepersonaliseerde behandeling

Onze haircare experts zijn professionele mixologen. Zij zullen je haar beoordelen en bekijken welke combinatie van producten écht goed zijn voor je haar. Hierin zijn immers veel meer mogelijkheden dan je denkt! Je zult merken dat je vaak niet op een standaard mix van producten uitkomt zoals elders wordt beweerd.

Je kunt mixology zien als de kunst en wetenschap van gepersonaliseerde behandeling. Onze mixologen hebben hier diverse opleidingen voor gevolgd, vertellen je er graag alles over en leveren daarna uiteraard ook het bewijs. Deze behandeling geeft immers een zichtbaar resultaat! We gebruiken hiervoor alleen maar ecologische I.C.O.N. producten. Het is een bewuste keuze om alleen maar deze kwaliteitsproducten die op een natuurlijke basis vervaardigd zijn te gebruiken omdat deze het beste zijn voor gezond, sterk en glanzend haar.

Hoe een gepersonaliseerde haarbehandeling zeer waardevol voor je kan zijn

Mixology is de combinatie van het stellen van een persoonlijke diagnose, het mixen van natuurlijke en zuivere verzorgingsproducten en het verwennen van het haar. De behandeling is gebaseerd op een onmiddellijke bevrediging en grondige reconstructie van het haar en de hoofdhuid. Je zult dan ook direct merken dat deze gepersonaliseerde haarbehandeling zeer waardevol voor je kan zijn.

Een mixology behandeling kan bestaan uit de volgende onderdelen:

Een behandeling met een purify shampoo heeft een zeer zuiverende werking op het haar. Deze behandeling pakt zelfs de diepste verontreinigingen (vaak veroorzaakt door minerale afzettingen, hard water en chloor) in het haar aan. Deze behandeling wordt ook vaak toegepast om het haar te prepareren voor vervolgbehandelingen met voedingsstoffen of met kleuringen. Hierdoor hebben deze behandelingen veel meer effect.

Een inner behandeling dringt diep door tot in de kern van het haar. Dit is een vochtinbrengende behandeling die deze kern op een positieve wijze kan reconstrueren. De behandeling heeft een herstellende werking. Eventuele schade door omgevingselementen kan hiermee worden hersteld.

Ook een shift behandeling kan zeer gewenst zijn. Dit is een detox behandeling die tot diep in de haarzakjes zal doordringen. Deze ontgiftende behandeling zal het haar verfrissen en vermoeide haarzakjes verjongen.

Uiteraard is het belangrijk om het haar niet alleen te herstellen maar ook te beschermen. Voor deze doelstelling kan er gekozen worden voor een proshield behandeling. Deze proteïne (eiwit) behandeling biedt het haar de ultieme kracht die nodig is om weer een volle en glanzende uitstraling te krijgen.

Welke combinatie van behandelingen voor jou verstandig is? Alleen onze mixologen kunnen het je vertellen omdat iedere haarstructuur anders is. Ze zullen je laten zien hoe een gepersonaliseerde haarbehandeling zeer waardevol voor je kan zijn.

De grote waarde van een gepersonaliseerde haarbehandeling ontdekken?

Prefereer jij ook een gepersonaliseerde haarbehandeling boven een standaard behandeling?

Maak dan nu een afspraak met één van onze haircare experts en ontdek de grote waarde hiervan. 

Ook bij ons is alleen het beste goed genoeg!
Ontdek de grote waarde van de gepersonaliseerde haarbehandeling

3 geheime ingrediënten voor gezond haar

We hechten steeds meer belang aan duurzame shampoos met natuurlijke ingrediënten om ons haar en hoofdhuid te voeden en te beschermen. Vaak kan op een verpakking een waslijst aan ingrediënten staan en zie je door de bomen het bos niet meer. We helpen je even op weg, met 3 vitale elementen voor gezonde lokken.

Lees meer

Last van frizzé haar? Dat is verleden tijd met deze 7 tips

Hoewel frizzé haar volkomen normaal is, droomt iedereen toch van een gecontroleerde haardos. Hier zijn enkele tips om je haar zachter en gezonder te maken en in control te houden.

Lees meer

Innovatieve hair treatment in jouw salon met CBD

De heilzame werking van CBD olie met betrekking tot het genezen en voeden van de hoofdhuid en haar heeft ons geïnspireerd om cannabidiol te gebruiken in onze biologische lijn. Hiervoor hebben we de zuiverste- en rijkste planten gevonden.

Lees meer

Hoe schadelijk zijn vrije radicalen voor je haar?

Je lichaam en dus ook je haar hebben voldoende antioxidanten nodig om vrije radicalen te neutraliseren. Deze antioxidanten neutraliseren de vrije radicalen en maken ze op deze manier onschadelijk.

Lees meer

7 eenvoudige anti-frizz tips om pluizig- en statisch haar voorkomen.

Je zult ongetwijfeld merken dat je vooral in de herfst, in de winter en als het een beetje tegenzit ook nog eens in het begin van het voorjaar problemen hebt met pluizig haar. Als je weet hoe frizzy hair ontstaat, snap je precies hoe dit komt.

Lees meer

Keep your curls alive!

Ok, met krullend haar heb je nog wel eens de kans op bad hairdays…. althans als je niet weet hoe je jouw krullen het beste kunt verzorgen.

Lees meer

Moringa, de essentiële olie uit de “wonderboom” voor jouw haarverzorging en styling.

Het is een pure- en vriendelijke olie dat in onbewerkte toestand gebruikt kan worden voor zowel de huid als het haar. Een paar druppeltjes van dit mooi geschenk van de natuur is al voldoende om wonderen te verrichten. Daarom mag je deze olie ook gerust het “superfood in de haarverzorging” noemen.

Lees meer

Hier moet je aan denken bij de verzorging en styling van korte kapsels.

Veel mensen zien de stap van lang naar kort haar als een moedige stap. Dat is het uiteraard ook want je krijgt een hele andere uitstraling.

Lees meer

Ga het gevecht aan met droog haar deze zomer!

Lees meer

Kapsalon uitkiezen, waar op letten?

Het vinden van een goede kapsalon is niet zo eenvoudig als je misschien zult denken. Er zijn uiteraard diverse kapsalons die hun stoel graag voor je vrijhouden, maar welke salon past écht bij je? In dit artikel geven we je een aantal tips waarop je zeker moet letten bij het uitkiezen van een kapsalon.

Lees meer

De geneeskrachtige werking van ayurvedische- en etherische oliën voor je haar.

Onze haarverzorgingsproducten zijn zorgvuldig samengesteld uit enkel natuurlijke- en biologische ingrediënten en bieden een optimaal resultaat. De India Hair-Yurvedics lijn is hier een uitstekend voorbeeld van. De ayurvedische- en etherische oliën die hierin verwerkt zijn zorgen voor een optimale haarverzorging. Ook deze haarverzorgings behandeling wordt uiteraard uitgevoerd met producten van I.C.O.N.

Lees meer

Waarom detoxen zo belangrijk is voor je haar.

Het detoxen van je haar betekent letterlijk het ontgiften van je haar. Dit klinkt wat gewichtig maar in de praktijk is dat zeker wel het geval. Haardetox heeft een helende- en reinigende werking en is, zoals aangegeven, een echte traktatie voor je haar.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x