Ontdek de grote waarde van de gepersonaliseerde haarbehandeling

Ieder mens is anders en ook met betrekking tot de verzorging van het haar heeft iedereen eigen behoeften. Ieder haar vraagt een andere behandeling. Deze moet met zorg worden afgestemd op jouw smaak en wensen in combinatie met de persoonlijke behoeften om het haar in optimale conditie te brengen en te houden. Ontdek bij ons de grote waarde van een gepersonaliseerde haarbehandeling. Maak kennis met mixology.

Hoewel veel salons en TV reclames anders beweren, zal een standaard haarbehandeling nooit het optimale resultaat geven. Dit komt omdat géén mens hetzelfde is. Dit zul je zeker merken als je onze experience salon bezoekt. Onze haircare experts nemen graag de tijd voor je om te kijken wat jouw specifieke behoeftes zijn. We laten zien dat Mixology de nieuwste norm van een gepersonaliseerde behandeling is.

Mixology, de kunst en wetenschap van een gepersonaliseerde behandeling

Onze haircare experts zijn professionele mixologen. Zij zullen je haar beoordelen en bekijken welke combinatie van producten écht goed zijn voor je haar. Hierin zijn immers veel meer mogelijkheden dan je denkt! Je zult merken dat je vaak niet op een standaard mix van producten uitkomt zoals elders wordt beweerd.

Je kunt mixology zien als de kunst en wetenschap van gepersonaliseerde behandeling. Onze mixologen hebben hier diverse opleidingen voor gevolgd, vertellen je er graag alles over en leveren daarna uiteraard ook het bewijs. Deze behandeling geeft immers een zichtbaar resultaat! We gebruiken hiervoor alleen maar ecologische I.C.O.N. producten. Het is een bewuste keuze om alleen maar deze kwaliteitsproducten die op een natuurlijke basis vervaardigd zijn te gebruiken omdat deze het beste zijn voor gezond, sterk en glanzend haar.

Hoe een gepersonaliseerde haarbehandeling zeer waardevol voor je kan zijn

Mixology is de combinatie van het stellen van een persoonlijke diagnose, het mixen van natuurlijke en zuivere verzorgingsproducten en het verwennen van het haar. De behandeling is gebaseerd op een onmiddellijke bevrediging en grondige reconstructie van het haar en de hoofdhuid. Je zult dan ook direct merken dat deze gepersonaliseerde haarbehandeling zeer waardevol voor je kan zijn.

Een mixology behandeling kan bestaan uit de volgende onderdelen:

Een behandeling met een purify shampoo heeft een zeer zuiverende werking op het haar. Deze behandeling pakt zelfs de diepste verontreinigingen (vaak veroorzaakt door minerale afzettingen, hard water en chloor) in het haar aan. Deze behandeling wordt ook vaak toegepast om het haar te prepareren voor vervolgbehandelingen met voedingsstoffen of met kleuringen. Hierdoor hebben deze behandelingen veel meer effect.

Een inner behandeling dringt diep door tot in de kern van het haar. Dit is een vochtinbrengende behandeling die deze kern op een positieve wijze kan reconstrueren. De behandeling heeft een herstellende werking. Eventuele schade door omgevingselementen kan hiermee worden hersteld.

Ook een shift behandeling kan zeer gewenst zijn. Dit is een detox behandeling die tot diep in de haarzakjes zal doordringen. Deze ontgiftende behandeling zal het haar verfrissen en vermoeide haarzakjes verjongen.

Uiteraard is het belangrijk om het haar niet alleen te herstellen maar ook te beschermen. Voor deze doelstelling kan er gekozen worden voor een proshield behandeling. Deze proteïne (eiwit) behandeling biedt het haar de ultieme kracht die nodig is om weer een volle en glanzende uitstraling te krijgen.

Welke combinatie van behandelingen voor jou verstandig is? Alleen onze mixologen kunnen het je vertellen omdat iedere haarstructuur anders is. Ze zullen je laten zien hoe een gepersonaliseerde haarbehandeling zeer waardevol voor je kan zijn.

De grote waarde van een gepersonaliseerde haarbehandeling ontdekken?

Prefereer jij ook een gepersonaliseerde haarbehandeling boven een standaard behandeling?

Maak dan nu een afspraak met één van onze haircare experts en ontdek de grote waarde hiervan. 

Ook bij ons is alleen het beste goed genoeg!
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x