About

Welkom bij MIC, een fris en uniek kapsalon te Rekem. Sinds 2019 verrassen wij vrouwen én mannen met professionele haarverzorginghaarkleuring en haarstyling. Wie bij ons binnenspringt, geniet van een persoonlijke aanpak.

Een kapsalon met een passie…

Haar knippen, haar kleuren, … Die basics verzorgt het MIC team met veel plezier aan haar cliënteel. Maar passie en creativiteit kent in ons salon geen grenzen. We bieden graag een totaalbeleving. Maak een afspraak voor krullen, haar natuurlijk ontkleuren of een American Balayage en verlaat onze zaak met een wow-gevoel.

Een kapsalon met professionele skills…

Het MIC team is op de hoogte van de laatste haartrends en technieken. Ervaring wordt aangevuld met een frisse blik van onze creatieve kappers. Een ombre gezien op Instagram? Zomerse highlights op Pinterest? Een verrassende haarkleur? Krullen laten zetten? MIC wast, knipt, kleurt en stylet tot in de perfectie. 

Een kapsalon met persoonlijkheid…

Ongeacht je vraag maakt ons team altijd tijd voor je. Op basis van je gelaatsvorm, huidtint en kleurtype trakteren we je op persoonlijk advies. We raden je niet alleen een toffe snit of creatieve kleur aan maar gebruiken tijdens je kappersbezoek uitsluitend ecologische I.C.O.N. kappersproducten die zacht zijn voor je hoofdhuid. Als I.C.O.N. salon, worden al onze klanten in de watten gelegd met natuurlijke en zuivere haarproducten en kleuren. 

Wil je graag meer informatie? 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x