De geneeskrachtige werking van ayurvedische- en etherische oliën voor je haar.

Wist jij dat oliën als Moringa, Amber en Argan werkelijk wonderen kunnen verrichten voor je haar? Deze ayurvedische- en etherische oliën weten je haar in optimale conditie te houden. Het is de meest optimale wellness-behandeling die je je haar kunt geven. Maak kennis met deze India Hair-Yurvedics in onze salon en verwen je haar zoals je dit nog nooit hebt gedaan.

Waarom wij uitsluitend werken met I.C.O.N. producten

Als je onze salon kent, weet je dat we uitsluitend haarproducten van hoge kwaliteit gebruiken die uitsluitend op een natuurlijke basis zijn samengesteld. Voor iedere behandeling gebruiken we de producten van I.C.O.N. Dit is een organisatie die zich onderscheidt door innovatieve- en geavanceerde schoonheidsproducten. Alle producten van dit merk komen voort uit duurzame bronnen en zijn op geen enkele wijze schadelijk voor het milieu.

Onze haarverzorgingsproducten zijn zorgvuldig samengesteld uit enkel natuurlijke- en biologische ingrediënten en bieden een optimaal resultaat. De India Hair-Yurvedics lijn is hier een uitstekend voorbeeld van. De ayurvedische- en etherische oliën die hierin verwerkt zijn zorgen voor een optimale haarverzorging. Ook deze haarverzorgings behandeling wordt uiteraard uitgevoerd met producten van I.C.O.N.

Waarom het goed is om je haar te verzorgen met etherische oliën

Etherische oliën worden gewonnen uit planten. De oliën worden gewonnen door destillatie via water, stoom of door het koud persen. In de volksmond worden deze etherische oliën ook wel essentiële oliën genoemd en deze omschrijving past eigenlijk beter.

Deze oliën kunnen immers een belangrijke bijdrage leveren om je haar gezonder te maken. Dit komt door hydraterende, verzachtende, ontstekingsremmende en antiseptische eigenschappen van deze producten. Je zult merken dat slechts een paar druppels van deze 100% natuurzuivere oliën wonderen zullen verrichten! Deze kleine hoeveelheid zal de ontwikkeling van je haar op een gezonde en vooral natuurlijke wijze stimuleren. Dit is zeker een aanrader als je droog, vet, dof en beschadigd haar hebt.

Waarom we haarverzorging met ayurvedische oliën echt kunnen aanraden

Wellicht dat je wel eens van ayurveda gehoord hebt. Dit is een eeuwenoude geneeskunde, die gebaseerd is op het gebruik van producten met uitsluitend een natuurlijke samenstelling. Het is van oorsprong een holistische gezondheidswetenschap dat zijn oorspronkelijke roots heeft in India.

Deze ayurvedische oliën worden ook toegepast in specifieke haarverzorgingsproducten. Door een traditionele bereiding zijn de producten zeer rijk met nuttige werkzame stoffen die je haar in een optimale conditie kunnen houden. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een rijke variatie in kruiden, mineralen, reinigende kuren en speciale warme voedende oliën. Het zorgt voor een natuurlijk evenwicht en een optimale verzorging van je haar. Je snapt dan ook direct waarom we haarverzorging met ayurvedische oliën echt kunnen aanraden!

De geneeskrachtige werking van ayurvedische- en etherische oliën voor je haar zelf ervaren?

India Hair-Yurvedics zorgt dus voor een optimale wellness behandeling voor je haar. Wat ons betreft kun je je haar niet op een betere manier verwennen. Wil je de geneeskrachtige werking van ayurvedische- en etherische oliën voor je haar zelf ervaren? Maak dan een afspraak met een van onze haircare experts. Ze zullen je laten kennismaken met de wonderen van natuurlijke pareltjes als Moringa, Amber en Argan.

Ben je nieuwsgierig geworden? 

We zullen een tipje van de sluier oplichten:

Moringa is een zeer waardevolle olie die zorgt voor meer vitaliteit in je haar. Amber is een mooie geurende olie, die zal bloeien met je persoonlijke aroma. Als je weet dat Argan ook wel bekend staat als vloeibaar goud, zullen we je niet verder hoeven overtuigen: India Hair-Yurvedics is de meest optimale wellness behandeling die je je haar maar kunt geven!


De geneeskrachtige werking van ayurvedische- en etherische oliën voor je haar.

3 geheime ingrediënten voor gezond haar

We hechten steeds meer belang aan duurzame shampoos met natuurlijke ingrediënten om ons haar en hoofdhuid te voeden en te beschermen. Vaak kan op een verpakking een waslijst aan ingrediënten staan en zie je door de bomen het bos niet meer. We helpen je even op weg, met 3 vitale elementen voor gezonde lokken.

Lees meer

Last van frizzé haar? Dat is verleden tijd met deze 7 tips

Hoewel frizzé haar volkomen normaal is, droomt iedereen toch van een gecontroleerde haardos. Hier zijn enkele tips om je haar zachter en gezonder te maken en in control te houden.

Lees meer

Innovatieve hair treatment in jouw salon met CBD

De heilzame werking van CBD olie met betrekking tot het genezen en voeden van de hoofdhuid en haar heeft ons geïnspireerd om cannabidiol te gebruiken in onze biologische lijn. Hiervoor hebben we de zuiverste- en rijkste planten gevonden.

Lees meer

Hoe schadelijk zijn vrije radicalen voor je haar?

Je lichaam en dus ook je haar hebben voldoende antioxidanten nodig om vrije radicalen te neutraliseren. Deze antioxidanten neutraliseren de vrije radicalen en maken ze op deze manier onschadelijk.

Lees meer

7 eenvoudige anti-frizz tips om pluizig- en statisch haar voorkomen.

Je zult ongetwijfeld merken dat je vooral in de herfst, in de winter en als het een beetje tegenzit ook nog eens in het begin van het voorjaar problemen hebt met pluizig haar. Als je weet hoe frizzy hair ontstaat, snap je precies hoe dit komt.

Lees meer

Keep your curls alive!

Ok, met krullend haar heb je nog wel eens de kans op bad hairdays…. althans als je niet weet hoe je jouw krullen het beste kunt verzorgen.

Lees meer

Moringa, de essentiële olie uit de “wonderboom” voor jouw haarverzorging en styling.

Het is een pure- en vriendelijke olie dat in onbewerkte toestand gebruikt kan worden voor zowel de huid als het haar. Een paar druppeltjes van dit mooi geschenk van de natuur is al voldoende om wonderen te verrichten. Daarom mag je deze olie ook gerust het “superfood in de haarverzorging” noemen.

Lees meer

Hier moet je aan denken bij de verzorging en styling van korte kapsels.

Veel mensen zien de stap van lang naar kort haar als een moedige stap. Dat is het uiteraard ook want je krijgt een hele andere uitstraling.

Lees meer

Ga het gevecht aan met droog haar deze zomer!

Lees meer

Kapsalon uitkiezen, waar op letten?

Het vinden van een goede kapsalon is niet zo eenvoudig als je misschien zult denken. Er zijn uiteraard diverse kapsalons die hun stoel graag voor je vrijhouden, maar welke salon past écht bij je? In dit artikel geven we je een aantal tips waarop je zeker moet letten bij het uitkiezen van een kapsalon.

Lees meer

Waarom detoxen zo belangrijk is voor je haar.

Het detoxen van je haar betekent letterlijk het ontgiften van je haar. Dit klinkt wat gewichtig maar in de praktijk is dat zeker wel het geval. Haardetox heeft een helende- en reinigende werking en is, zoals aangegeven, een echte traktatie voor je haar.

Lees meer

Ontdek de grote waarde van de gepersonaliseerde haarbehandeling

Mixology is de combinatie van het stellen van een persoonlijke diagnose, het mixen van natuurlijke en zuivere verzorgingsproducten en het verwennen van het haar. De behandeling is gebaseerd op een onmiddellijke bevrediging en grondige reconstructie van het haar en de hoofdhuid. Je zult dan ook direct merken dat deze gepersonaliseerde haarbehandeling zeer waardevol voor je kan zijn.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x