De geneeskrachtige werking van ayurvedische- en etherische oliën voor je haar.

Wist jij dat oliën als Moringa, Amber en Argan werkelijk wonderen kunnen verrichten voor je haar? Deze ayurvedische- en etherische oliën weten je haar in optimale conditie te houden. Het is de meest optimale wellness-behandeling die je je haar kunt geven. Maak kennis met deze India Hair-Yurvedics in onze salon en verwen je haar zoals je dit nog nooit hebt gedaan.

Waarom wij uitsluitend werken met I.C.O.N. producten

Als je onze salon kent, weet je dat we uitsluitend haarproducten van hoge kwaliteit gebruiken die uitsluitend op een natuurlijke basis zijn samengesteld. Voor iedere behandeling gebruiken we de producten van I.C.O.N. Dit is een organisatie die zich onderscheidt door innovatieve- en geavanceerde schoonheidsproducten. Alle producten van dit merk komen voort uit duurzame bronnen en zijn op geen enkele wijze schadelijk voor het milieu.

Onze haarverzorgingsproducten zijn zorgvuldig samengesteld uit enkel natuurlijke- en biologische ingrediënten en bieden een optimaal resultaat. De India Hair-Yurvedics lijn is hier een uitstekend voorbeeld van. De ayurvedische- en etherische oliën die hierin verwerkt zijn zorgen voor een optimale haarverzorging. Ook deze haarverzorgings behandeling wordt uiteraard uitgevoerd met producten van I.C.O.N.

Waarom het goed is om je haar te verzorgen met etherische oliën

Etherische oliën worden gewonnen uit planten. De oliën worden gewonnen door destillatie via water, stoom of door het koud persen. In de volksmond worden deze etherische oliën ook wel essentiële oliën genoemd en deze omschrijving past eigenlijk beter.

Deze oliën kunnen immers een belangrijke bijdrage leveren om je haar gezonder te maken. Dit komt door hydraterende, verzachtende, ontstekingsremmende en antiseptische eigenschappen van deze producten. Je zult merken dat slechts een paar druppels van deze 100% natuurzuivere oliën wonderen zullen verrichten! Deze kleine hoeveelheid zal de ontwikkeling van je haar op een gezonde en vooral natuurlijke wijze stimuleren. Dit is zeker een aanrader als je droog, vet, dof en beschadigd haar hebt.

Waarom we haarverzorging met ayurvedische oliën echt kunnen aanraden

Wellicht dat je wel eens van ayurveda gehoord hebt. Dit is een eeuwenoude geneeskunde, die gebaseerd is op het gebruik van producten met uitsluitend een natuurlijke samenstelling. Het is van oorsprong een holistische gezondheidswetenschap dat zijn oorspronkelijke roots heeft in India.

Deze ayurvedische oliën worden ook toegepast in specifieke haarverzorgingsproducten. Door een traditionele bereiding zijn de producten zeer rijk met nuttige werkzame stoffen die je haar in een optimale conditie kunnen houden. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een rijke variatie in kruiden, mineralen, reinigende kuren en speciale warme voedende oliën. Het zorgt voor een natuurlijk evenwicht en een optimale verzorging van je haar. Je snapt dan ook direct waarom we haarverzorging met ayurvedische oliën echt kunnen aanraden!

De geneeskrachtige werking van ayurvedische- en etherische oliën voor je haar zelf ervaren?

India Hair-Yurvedics zorgt dus voor een optimale wellness behandeling voor je haar. Wat ons betreft kun je je haar niet op een betere manier verwennen. Wil je de geneeskrachtige werking van ayurvedische- en etherische oliën voor je haar zelf ervaren? Maak dan een afspraak met een van onze haircare experts. Ze zullen je laten kennismaken met de wonderen van natuurlijke pareltjes als Moringa, Amber en Argan.

Ben je nieuwsgierig geworden? 

We zullen een tipje van de sluier oplichten:

Moringa is een zeer waardevolle olie die zorgt voor meer vitaliteit in je haar. Amber is een mooie geurende olie, die zal bloeien met je persoonlijke aroma. Als je weet dat Argan ook wel bekend staat als vloeibaar goud, zullen we je niet verder hoeven overtuigen: India Hair-Yurvedics is de meest optimale wellness behandeling die je je haar maar kunt geven!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x