Ga het gevecht aan met droog haar deze zomer!

De zomerperiode is uiteraard een heerlijke periode om lekker veel buiten te zijn, maar heb je je wel eens gerealiseerd wat dit buitenleven doet met je haar? UV stralen, zout, water met chloor, zand en wind zorgen ervoor dat je haar wat sneller zal uitdrogen, verkleuren en kan aanvoelen als een bos touw……. totdat je onze Hydration Regimedy hebt ontdekt. Het sterkste wapen in het gevecht met droog haar deze zomer!

Veel mensen zijn er zich er zeker van bewust dat ze hun huid moeten beschermen tegen bijvoorbeeld UV straling. Als je hier immers niet aan denkt, zal je huid je er vanzelf op attenderen door verbrandingsverschijnselen te laten zien (en voelen). Als je je haar niet voldoende verzorging hebt gegeven, merk je dit vaak achteraf. Je haar wordt dof, droog en wordt steeds blonder. Een “bad hair day” wordt wel een “bad hair period”. Je zult je haar eerst goed moeten hydrateren en herstellen om het weer in de juiste conditie te krijgen.

Hoe zomerse haarschade ontstaat

Je zult merken dat je haar steeds onhandelbaarder wordt gedurende de zomerperiode. Dat is niet verwonderlijk. Als jij in de zomer veelvuldig naar een zwembad, het strand of andere letterlijke hotspots gaat, heeft dit wel effect op de conditie van je haar.

Hoe de zomerse haarschade ontstaat, is eenvoudig uit te leggen. De warme wind waaraan je je haar buiten blootstelt heeft de werking van een constante föhn. Dat lijkt wel lekker, maar maakt je haar wel droog en breekbaar. De zon zorgt ervoor dat je haar pigment verliest. Dit zorgt er dus voor dat je steeds blonder wordt. Ook de chloor in een zwembad heeft effect op je haarkleur. Chloor kan immers je kleur vervagen. Tot slot moeten we nog even het zand en het zout van het strand benoemen. Het is natuurlijk wel heerlijk om hier uren in te liggen, maar je haar beschadigt hier wel van, zeker als je je haar met een handdoek lekker droog wrijft.

Hotspots bezoeken in de zomer? Zorg voor een goede hydratatie!

Als je het bovenstaande leest, zou je de indruk krijgen dat we je adviseren om zo min mogelijk buiten te zijn om je haar te ontzien…..

Maak je echter niet ongerust, dit is zeker niet het geval!

Een strand of een zwembad zijn natuurlijk de lekkerste plekken om te verblijven tijdens een warme zomerdag. Daarnaast zorgt de zon voor de levering van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D en ook deze vitamine is van belang voor de conditie van je haar.

Het advies is wél om je haar goed te verzorgen in de zomerperiode en wat extra aandacht te geven.

Waarom hydratatie zo belangrijk is in de zomer

Als je in de zomer je lichaam en het haar een optimale verzorging wilt bieden, moet je allereerst denken aan hydratatie. Je hele lichaam vraagt om voldoende vocht deze periode omdat dit één van onze basisbehoeftes is. Een goed vochtniveau is van groot belang om zowel het lichaam als de geest optimaal te laten functioneren in de zomer. Daarnaast zorgt een goede hydratatie ervoor dat het lichaam in staat is om voedingsstoffen op te nemen. Het is aan jou de taak om te zorgen dat je lichaam deze stoffen binnen krijgt.

Hydration Regimedy de ultieme haarverzorging voor in de zomerOmdat je haar het echt zwaar te verduren heeft in de zomer, en dit kun je eigenlijk niet voorkomen, is het belangrijk om te kiezen voor haarverzorging met een hoge hydraterende en herstellende waarde. Uiteraard is dit een middel dat is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten omdat dit de hoogste waarde biedt aan je haar.

Als je het gevecht met droog haar aan moet gaan deze zomer, maak dan zeker een afspraak met onze haircare en styling specialisten. Zij introduceren graag Hydration Regimedy aan je. Dit is de ultieme haarverzorging voor in de zomer.

Zoals de naam al aangeeft, drijft Hydration Regimedy vocht aan tot diep in je haar. Het is een haartreatment dat niet alleen zorgt voor een goede vochtbalans in het haar, maar ook een kalmerende en herstellende werking heeft. Hydration Regimedy bevat een aantal ingrediënten die je haar echt goed kan gebruiken in de zomerperiode. Denk aan de combinatie van aminozuren, shea butter en aloë vera voor de kalmerende en hydraterende werking. Daarnaast bevat dit natuurproduct olie uit babassu zaad. Deze olie zorgt voor een beschermende werking. De proteïnen die in Hydration Regimedy verwerkt zijn zorgen ervoor dat je haar tot rust komt.

Tot slot is het goed om de vochtinbrengende conditioner te benoemen. Dit zorgt voor de zachtheid van het haar. Je haar voelt en ziet er niet meer uit als een bos touw.

Wil je dit verschil ervaren?

Maak dan nu een afspraak met onze haircare en styling specialisten.

Zij laten je graag zien dat je het gevecht tegen droog haar deze zomer makkelijk kunt winnen!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x